Gravity Simulator
http://www.orbitsimulator.com/cgi-bin/yabb/YaBB.pl
General >> Discussion >> 300 Error when trying to access old threads...
http://www.orbitsimulator.com/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1493911350

Message started by stargate38 on 05/04/17 at 08:22:30

Title: 300 Error when trying to access old threads...
Post by stargate38 on 05/04/17 at 08:22:30

I can't seem to get certain old threads to come up. Instead, I get "300: .txt No such file or directory". Why do I get this error when I try to access any of these threads?

Thread Link (Thread Title); Forum Page:

http://www.orbitsimulator.com/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1388867712 (Customizable Gravity Laws and fix to About Window); Page 4
http://www.orbitsimulator.com/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1382828877 (Spacecraft using gravity assist); Page 5
http://www.orbitsimulator.com/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1163293314 (Planets 8 + pluto + big 5 in asteroid belt, both pages 1 and 2); Page 21
http://www.orbitsimulator.com/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1108203221 (Gravity Simulator 2.0); Page 24

Could you please fix this? I want to be able to view those threads.

EDIT: Something else I noticed about all those threads is that the "Last Post" column says "By: - Ex Member".

Title: Re: 300 Error when trying to access old threads...
Post by Tony on 05/04/17 at 13:57:11

I don't know what happened to those files. I did not write the forum software and have no idea how to recover them or if they are even recoverable. I had a problem a few years ago when I ran out of available files on the server. Perhaps they got deleted then. Sorry about that.

Title: Re: 300 Error when trying to access old threads...
Post by stargate38 on 07/25/18 at 14:52:58

Sorry for bumping up an old thread, the Welcome (Terms of Use) thread is giving me the same error as the others. Please fix it. If you don't, new users won't be able to activate their accounts, which is a major problem for this forum, as it blocks legit users as well. Also, the "Insert Flash" button isn't coming up for me.

Title: Re: 300 Error when trying to access old threads...
Post by Tony on 07/29/18 at 12:19:51

Same answer as last time. I didn't write the forum software. I don't have a clue as to how to recover deleted messages. New users have to email me for an account because too many robots were making accounts.

Title: Re: 300 Error when trying to access old threads...
Post by stargate38 on 08/02/18 at 10:01:19

I know you don't know how to recover them, but the text above the forum says "New Members need to post in the welcome thread within 24 hours from account activation to complete confirmation", which is impossible because the thread is inaccessible. Why are whole threads suddenly deleting themselves? :-? It shouldn't be happening. Maybe you should create a whole site backup, or something similar, just in case the whole forum goes down. Your server might have a failing hard drive, or some other form of corruption. You don't want the whole forum suddenly vanishing with no backups.

Title: Re: 300 Error when trying to access old threads...
Post by frankuitaalst on 08/12/18 at 03:26:49

Hi Stargate,

I checekd :
Funny result : the posts "gravity assist " cannot be openend indeed .
However if I perform a search for "assist " I get the posts listed in the search output and can see them in prview  .
The posts themselves however cannot be openend . This means the posts aren't really lost I guess ....

Frank

Gravity Simulator » Powered by YaBB 2.1!
YaBB © 2000-2005. All Rights Reserved.